Recentie of reactie plaatsen

Wenst u een recentie te plaatsen? Dan zien wij graag uw reactie tegemoet.

Reactie plaatsen

Reacties

Justyna
3 jaar geleden

my son was with melissa for 5 days. confident my son had a good time. she is the best. my son missed melissa for a long time when we moved to poland.

Mama van 2
3 jaar geleden

Super opvang, super gastouder! Super tevreden en mijn jongens gingen er met plezier naar toe. Altijd leuke uitstapjes, knutselwerkjes. Wij konden ons geen betere gastouder wensen. Mijn jongens zaten er 5 dagen. melissa was een 2e ouder voor hun. Melissa heeft altijd een plekje in ons hart. Dus als je een gastouder nodig hebt ga naar gasgouderopvang joehoe!! 😍

Familie jonkers
3 jaar geleden

We brengen onze zoon met een gerust hart weg. Melissa zelf is erg lief, ondernemend en creatief en flexibel. Ook wij hebben een goede klik en contact met melissa en dat vinden wij ook erg belangrijk. Onze zoon gaat er ook met plezier naar toe. Het is ook altijd fijn en vertrouwd ook voor ons. Wij raden melissa ook zeker aan!

Sil
3 jaar geleden

Super leuke en flexibele opvang. Melissa is erg ondernemend. Huiselijke sfeer en contact is erg goed. Wensen voor onze opvoeding werd gerespecteerd en op de opvang rekening mee gehouden. Onze 2 jongens hebben het daar erg naar hun zin gehad.

Jose
3 jaar geleden

Geweldige opvang! 8 jaar geleden kwamen wij met onze 1e dochter bij melissa. We waren erg onzeker is toch je 1e kindje. Maar we hebben zoveel hulp en advies van melissa gekregen.
Ze stond altijd voor ons klaar. Erg flexibel. Ze is erg lief voor de kindjes en creatief. En wat een mooie opvang ruimte heeft ze nu. Dik verdiend. Had geen andere gastouder kunnen wensen voor mijn dochtertje. Ze is inmiddels 8 maar we hebben nog steeds goed contact. Helaas door onze verhuizing kon onze 2e er niet naar toe. Maar wat een geweldige 1e 4 jaar van ons meisjes leven heeft ze er gehad. Ik raad gastouder melissa bij iedereen aan!

Inge Gruijters
3 jaar geleden

Superleuke opvang.. Demi gaat altijd met heel veel plezier.
Melissa is ook altijd erg creatief.. Gewoon de beste!!...

Shella van Venrooij
4 jaar geleden

Super fijne en flexibele opvang. Mijn dochter heeft het daar super na der zin en word rekening gehouden met de wensen omtrent me dochter. Zou geen betere gastouder kunnen wensen!

Joyce vd Ven
4 jaar geleden

Melissa is een hele lieve en gezellige gastouder, die leuke en creatieve dingen met de kids onderneemt, binnen en buiten. Onze kinderen en wij denken met een fijn gevoel terug aan de tijd dat ze bij Joehoe kwam. Onze dochter heeft het nog vaak over hoe leuk het daar was of wat ze daar heeft meegemaakt.

Fam. Herst
4 jaar geleden

Onze 2 kinderen (1,5 en 3,5 jaar) komen wekelijks met veel plezier bij Melissa.
Huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht. In overleg kan heel veel! Een kort lijntje met de gastouder zelf. Wij zouden gastouder joehoe iedereen aanraden.

Linda Van brussel
4 jaar geleden

Mijn dochter heeft het hier altijd naar haar zin, wil eigenlijk nooit mee naar huis :)
Contact met de gastouder is heel goed en professioneel
Flexibiliteit is enorm en dat is heel fijn aangezien mijn man in de horeca werkt en ik in de zorg, beide geen baan van 9-17.
Dat is ook de grootste reden dat we voor Melissa hebben gekozen.

Lieke
4 jaar geleden

Sinds een half jaar brengen wij onze dochter naar Melissa. Aangetrokken door de ruime openingstijden en flexibiliteit en een fijne kennismaking zijn we inmiddels ook gevallen voor de manier waarop Melissa met onze dochter om gaat en open staat voor ieders opvoedwijze.

Elke keer een vrolijk kind als we haar ophalen, ze ontwikkelt zich super goed daar en dat is heel fijn.
Ook als ouder zijnde steeds warm welkom bij het ophalen en brengen.